dimarts, 3 d’abril del 2018

The Simple Woman's Daybook


FOR TODAY ... PER A AVUI 3 d'abril.
Looking out my window... Per la finestra... la roba estesa, el sol a les cases del davant, veig les branques d’un arbre mogudes pel vent i el cel d’un blau preciós.
I'm thinking... Estic pensant... si segueixo escrivint aquest blog o no... sento un buit molt gran només de pensar-ho, fa més de 11 anys que m’acompanya i és difícil prendre aquesta decisió. Potser seguiré plantejant-me escriure-hi només un cop a la setmana... A veure com ho porto així.
I am thankful for... Em sento agraïda per... Malamalama, el meu espai, el meu refugi, la feina que m’agrada i que m’omple.
In the kitchen... A la cuina... ara mateix només plats bruts i les restes del dinar: arròs fet amb unes restes de pollastre, intentant fer-lo com el feia la mare i que a casa els agrada molt.
I am wearing... Que tinc posat... maies i folre negres.
I am creating... Estic creant... tinc moltes coses començades amb fil o llana i agulles, però aquests dies estic preparant les classes d’un curs de Ho’oponopono que comença la setmana que ve.
I am going... Vaig a... acabar d’escriure això per posar-me un altre cop amb els power-points del taller de Ho’oponopono.
I am wondering... Em pregunto... perquè oblidem tan fàcilment que tot depèn de nosaltres, TOT!
I am reading... Estic llegint... acabo d’acabar La caída de los gigantes i El invierno del mundo, les dues primeres parts de la Trilogía del siglo, de Ken Follet i crec que, arribada aquí, millor llegeixo la tercera part per saber com acaba tot, no? ;)
I am hoping... Espero... que Pioners venguin totes les bosses que han comprat per poder guanyar uns calerons per a campes d’estiu... mireu què boniques!!

I am looking forward to... Estic mirant de... escriure això mentre em pregunten com s’escriuen algunes paraules, em demanen idees per als jocs florals, que miri una foto de l’Instagram i una pila de coses més... fer de mare, vaja.
I am listening to... Estic escoltant... els sorolls del carrer, una ambulància, els teclats dels ordinadors que estem fent servir les tres, totes juntes a la sala, cadascuna amb la seva feina.
Around the house... Per tota la casa... silenci, calma, coses per fer i recollir, però que ara mateix no són importants.
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... dur algun xal al coll, xal o mocador o buf... però els xals m’agraden molt perquè la llana és molt calenta i jo sóc mooolt fredolica.
A few plans for the rest of the week: Plans per a la resta de la setmana: llegir, seguir teixint els mitjons per a la Marta amb la llana gris i negra, m’encata com estan quedant, acabar de preparar el taller, ... ahh i buscar un patró per a una llana verda preciosa que tinc, potser mitjons o un xal, si ha de ser un xal ha de ser un patró senzill i que m’agradi molt perquè ja l’he començat dos cops i no m’ha acabat de fer el pes cap dels dos (un de mitja i l’altre de ganxet).
A moment from my weekend... Una imatge del meu cap de setmana...Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada