dimarts, 24 d’abril del 2007

Des del cap de setmana...

Tornem a estar sense connexió a internet a casa. Això sembla can Pixa! A veure si canviem de proveïdor d'internet. En un mes només hem tingut línia 1 setmana!!!!!
Bé, doncs diumenge el Pau... VA DEIXAR QUE LI TALLÉS EL CABELL!!!!!!! Está guapíssim!


Dilluns, sant Jordi, vam anar a voltar 20 minuts per la rambla de Catalunya. Massa gent! Els van regalar uns globus que podeu veure a les fotografies. Per comprar llibres vam decidir anar a casa i comprar-los al barri.


Per a l'Antoni vam comprar Aucells: una guia d'ocells amb poemes i un cd amb el cant de tots ells. Per a mi el primer volum de les Memòries d'Idhun, el volíem la Marta i jo. Per a la Marta, un llibre sobre Macedònia. Per a l'Anna un llibre sobre cavalls. Per al Pau, un sobre el mapa del tresor i els pirates. Per a l'Íria un titulat Bebès animals. I tots contents!

Desde el fin de semana...
Volvemos a estar sin conexión a internet en casa. ¡Parece una tomadura de pelo! A ver si cambiamos de proveedor! En un mes sólo hemos tenido conexión 1 semana!!!!
Bien... Pues el domingo, Pau.... DEJÓ QUE LE CORTARA EL PELO!!!!! Está guapísimo!!!
El lunes, san Jordi, fuimos a dar una vuelta por la Rambla de Catalunya, sólo 20 minutos. Había demasiada gente! Les regalaron unos globos que podeis ver en las fotos. Para comprar los libros decidimos volver a casa y comprarlos en el barrio.
Para Antonio compramos Aucells, una guía de aves con poemas y un cd con los cantos de todos ellos. Para mí el primer volumen de las Memorias de Idhun, lo queríamos Marta y yo. Para Marta, un libro sobre un grupo que le gusta mucho: Macedònia. Para Anna un libro sobre caballos. Para Pau, uno sobre el mapa de un tesoro y unos piratas. Para Íria uno titulado Bebés animales. Y todos contentos!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada