dilluns, 14 de maig del 2007

Avui ha plogut.

Fa uns dies vaig llegir que 'ningú no sap què hi ha dins d'un núvol'. Avui plou. També ha caigut calamarsa. Els núvols, foscos, carregats d'aigua, tapen el cel i el sol. Què hi pot haver a dins? El castell d'una princesa? Un bosc encantat? Una platja amb la sorra de color verd? Un drac que li agrada fer d'espieta i veure què fem aquí baix?
A mi m'agrada pensar que hi ha un bosc encantat, ple de follets i de fades, amb arbres grans i petits, joves i vells. Un bosc on poder passejar i parlar amb tots els seus habitants.
A veure què diuen els nens aquesta tarda.

Hoy ha llovido.
Hace unos días leí que 'nadie sabe lo que hay dentro de una nube'. Hoy llueve. También ha granizado. Las nubes, oscuras, cargadas de agua, tapan el cielo y el sol. ¿Qué puede haber dentro de ellas? ¿El castillo de una princesa? ¿Un bosque encantado? ¿Una playa con arena de color verde? ¿Un dragón al que le gusta espiarnos para ver qué hacemos aquí abajo?
A mí me gusta pensar que hay un bosque encantado, lleno de duendes y hadas, con árboles grandes y pequeños, jóvenes y viejos. Un bosque por el que poder pasear y hablar con todos sus habitantes.
A ver qué opinan los niños esta tarde.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada