dimarts, 22 de juliol del 2008

10 things

10 things I’m loving right now.

1- Sortir a 2/4 de 3, anar a casa a dinar, sense presses, sense haver de passejar-me per la ciutat durant hores abans d’arribar a casa.
2- L’alvocat que l’Anna va portar a l’escola i que quan va tornar a casa la Birrita va tastar. Pensava que no tiraria endavant i en canvi està maquíssim.
3- Aquest estiu sense gaire calor (de moment) que ens permet gaudir més de les coses.
4- Les banyeres amb glaçons. Com els agraden!!! I, sobretot quan eren més petits, la cara que posaven en veure que els glaçons... desapareixien!
5- Que aquest cap de setmana arreglarem l’estudi i tindré una zona per cosir i tenir-hi les meves coses.
6- Els comentaris que em deixeu al blog. Gràcies! M’agraden molt.
7- Les rialles que fa el Pau alguns dies quan dorm. És tant divertit! S’ho passa pipa!
8- Veure l’Íria jugar amb les seves nines: les fa seure com ella a l’escola, les posa a dormir, les alleta, juga a ser gran.
9- El meu nou portamines. Gràcies, A.
10- El llibre que estic llegint. Mort de tinta, de la Cornèlia Funke. És el tercer en el món de tinta i em té totalment enganxada. Què passarà?

1- Salir a las 2 y media del trabajo, ir a casa a comer, sin prisas, sin tener que pasearme por toda la ciudad durante horas antes de llegar a casa.
2- El aguacate que Anna llevó al colegio para que vieran cómo crecía y que cuando regresó a casa Birrita probó. Pensaba que no saldría adelante y en cambio está precioso.
3- Este verano sin demasiado calor (de momento) que nos permite disfrutar más de las cosas.
4- Las bañeras con cubitos de hielo. Como les gustan! Y, sobre todo cuando eran más pequeños, la cara que ponían cuando veían que desaparecían!
5- Que este fin de semana arreglaremos el estudio y tendré una zona para coser y tener mis cosas.
6- Los comentarios que me dejáis en el blog. Gracias. Me gustan mucho.
7- Las risas de Pau algunos días cuando está durmiendo. ¡Es tan divertido! ¡Se lo pasa pipa!
8- Ver a Íria jugar con sus muñecas: las hace sentarse en un colegio, las pone a dormir, las amamanta, juega a ser mayor.
9- Mi nuevo portaminas. Gracias, A.
10- El libro que estoy leyendo. Muerte de tinta, de Cornelio Funke. Es el tercero en el mundo de tinta y estoy completamente enganchada. ¿Qué pasará?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada