dilluns, 22 de setembre del 2008

La Tardor ha arribat.

Amb pluges i fresqueta. Amb núvols dels que mengen muntanyes... No en tinc fotos, però hauríeu d'haver vist el Tibidabo! Bé, de fet... no l'haguéssiu vist! Se l'havia menjat un núvol!!
La Tardor aquí, a Barcelona, comença amb la Festa Major, les festes de la Mercè. Ahir em va sobtar molt aquest cartell de les festes de la Mercè. Diu... La ciutat de les persones! I a mi m'agradaria saber de quines persones... De les que van en cotxe? De les que van en bicicleta? O en transport públic? Perquè dels que anem a peu... aviat ja no serà la nostra ciutat!!! Caminar, passejar, gaudir de la nostra ciutat a peu és cada cop més difícil i perillòs, sobretot si vas amb infants.

El Otoño ha llegado.
Con lluvias y fresquito. Con nubes de las que se comen las montañas... No tengo fotos, pero ¡tendríais que haber visto el Tibidabo! Bueno, de hecho... no lo hubierais visto! ¡Se lo había comido una nube!
El Otoño empieza aquí, en Barcelona, con la Fiesta Mayor, las fiestas de la Mercè, patrona de la ciudad.
Ayer me sorprendió mucho este cartel de las fiestas. Dice... La ciudad de las personas! Y a mí me gustaría saber ¿de qué personas? ¿De las que van en coche? ¿De las que van en bicicleta? ¿O en transporte público? Porque de las que vamos andando... ¡¡¡pronto ya no será nuestra ciudad!!!
Caminar, pasear, disfrutar de nuestra ciudad a pie es cada vez más difícil y peligroso, sobre todo si vas con niños.

1 comentari:

  1. Era a Barcelona el darrer mes. Plovia molt. Això no era com recordava Barcelona :-) Però la muntanya de Tibidabo i la torre era meravellosa. Consideracions des d'Hèlsinki!

    ResponElimina