dissabte, 3 de gener del 2009

Agenda nova.

Cada any m'agrada estrenar una agenda nova. Me la compro al desembre i així quan comença el nou any ja la tinc, i moltes vegades ja l'he feta servir. Aquest any, però, vaig veure aquest blog i vaig pensar que seria molt divertit fer-me-la jo mateixa. I això he fet, ahir al vespre. Per als fulls vaig agafar el model d'aquí, amb alguns canvis.
Només he tingut un 'petit' problema: a les instruccions diu que l'últim pas s'ha de fer de pressa i vaig anar tant de pressa (i era tan tard) que vaig posar les tapes al revés!!!
:-D
Agenda nueva.
Cada año me gusta estrenar una agenda nueva. Me la compro en diciembre y así cuando empieza el año ya la tengo, y muchas veces ya la he estrenado. Este año vi este blog y pensé que sería divertido hacérmela yo misma. Y eso he hecho, ayer por la noche. Para las páginas tomé el modelo de aquí, con algunos cambios.
Sólo he tenido un 'pequeño' problema: en las instrucciones dice que el último paso (pegar las tapas) tiene que hacerse deprisa, y lo hice tan deprisa (y era tan tarde) que las puse al revés!!!
:-D

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada