dilluns, 5 de gener del 2009

Nit de Reis.

Aquesta nit han arribat els reis , els hem vist! Hem anat a veure la Cavalcada de Reis. Quina emoció es veia a les seves cares! Han pogut veure els reis mags!!!!
Després, quan tot ha acabat ha sortit el fred i el cansament que tots teníem. Pobrets! I un cop a casa de seguida al llit que si no estem dormits els reis no ens deixaran cap regal!

Noche de Reyes.
Esta noche han llegado los Reyes, los hemos visto! Hemos ido a ver la Cabalgata de Reyes. ¡Cuánta emoción se veía en sus rostros! Han podido ver a los Reyes Magos!
Después, cuando todo ha acabado, ha salido el frío y el cansancio que todos teníamos. Pobrecillos! Y cuando hemos llegado a casa, derechitos a la cama porque si no están dormidos no nos dejarán ningún regalo!

1 comentari:

  1. Any rera any, els reis i els camells venen a la ciutat. Sempre la mateixa nit. La nit del 5 al 6 de gener. També és veritat que només venen un cop a l'any. I també que venen sensa reines. Tampoc no venen prínceps. Ni princeses. No se si m'explico. S'apleguen tres reis...jo crec que fugen d'alguna cosa. I guaita, sempre amb camells. No se. Com si surtissin de marxa. Tinc tants dubtes! Tú no?

    ResponElimina