dimecres, 14 de gener del 2009

Amigurumis.

Ahir vaig començar un curs d’amigurumis. A All you knit is love. El lloc m’encanta. S’hi està bé. Molt bé. És una botiga de llanes diferent. Si més no, no està plena de iaies com les que tinc al barri. I té una pila de revistes i llibres. I agulles rodones. I llanes precioses.
L’Abib (no sé com s'escriu, ho sento!) ens ensenyarà a fer amigurumis, no a seguir un patró sinó a pensar què volem fer, i a fer-ho. M’agrada això. Si ho aconseguim seran coses úniques i moltes vegades, irrepetibles.
De moment hem après a fer pilotes. Ja en tinc 2 acabades i 2 per acabar. N’he de portar 3 i mitja el proper dimarts (els deures), però en vull fer unes quantes per regalar... com... 5 o 6!!! Així que tinc una feinada per endavant.
Amigurumis.
Ayer empecé el curso de amigurumis. En All you knit is love. El sitio me encanta. Se está bien. Muy bien. Es una tienda de lanas diferente. Al menos no está llena de abuelas como las que tengo en el barrio. Y tiene un montón de revistas y libros. Y agujas redondas. Y lanas preciosas.
Abib (no se cómo se escribe, lo siento) nos enseñará a hacerlos, no a seguir un patrón sinó a pensar qué queremos hacer y a hacerlo. Me gusta. Si lo conseguimos serán cosas únicas y, muchas veces, irrepetibles.
De momento hemos aprendido a hacer pelotas. Ya tengo 2 acabadas y dos por terminar. Nos puso deberes: tenemos que llevar 3 bolas y media hechas el próximo martes, y como quiero hacer unas cuantas para regalar... como... 5 ó 6!!! Me espera un montón de trabajo este fin de semana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada