diumenge, 13 de desembre del 2009

Manyoples.

Fa dues setmanes vaig començar a fer unes manyoples, em va agradar tant que vaig pensar de fer-ne per a tots i avui les ha acabat!!!

Jo estava feliç pensant en la sorpresa que tindrien els nens. Les he embolicat i... jejeje la sorpresa ha estat per a mi!
A l'Íria no li han agradat les seves, no sé si per cansament (era tard per a ella) o perquè realment no li agradaven, a veure si demà ho esbrinem.
A la Marta tampoc, però a ella és que no li agraden les manyoples, com a cap de les seves amigues. Suposo que si jo tingués 14 anys tampoc no m'agradarien :-p
L'Anna i el Pau sí que han estat contents amb les seves, bufffffff!
L'Ani ha vingut a consolar-me.

Manoplas.
Hace dos semanas empecé a tejer unas manoplas, y me gustó tanto hacerlas que pensé hacer para todos. Hoy las he terminado.
Yo estaba feliz pensando en la sorpresa que tendrían los niños. Las he envuelto y ... jejeje la sorpresa ha sido para mí!
A Íria no le han gustado las suyas, no sé si por cansancio (era tarde para ella) o porque realmente no le gustaban, mañana lo averiguaré.
A Marta tampoco, pero a ella es que no le gustan las manoplas, como a ninguna de sus amigas me ha dicho. Supongo que si yo tuviera 14 años tampoco me gustarían :-p
Anna y Pau sí que han estado contentos con las suyas, menos mal!
Ani ha venido a consolarme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada