dimarts, 16 de novembre del 2010

Diari d'una dona senzilla.


FOR TODAY ... PER A AVUI 16 de novembre.

Outside My Window...
Per la finestra... un dia de sol, el cel clar, sense núvols i les branques dels arbres mogudes pel vent.
I am thinking... Estic pensant... en el poc temps que queda per nadal i en tot el que vull fer (podré?). Ja només són 5 setmanes i mitja.
I am thankful for... Em sento agraïda per... tenir tot el que necessito (i molt més).
I am wearing... Que tinc posat... pantalons i un folre polar, i un buf al coll, que quan fa fred m’agrada dur-lo tapat.
I'm remembering... Estic recordant... el noi d’aquest matí, descalç, amb els pantalons trencats pels genolls, remenant les escombraries. I la seva seva sorpresa quan ha vist la barra de pa que jo li donava.
I am going... Vaig a... amb els nens a veure si volen apuntar-se a l’intercanvi de postals de nadal que organitza l’Amber de Kids Craft Weekly.
I am reading... Estic llegint... un llibre que em va deixar la Maria sobre els txakres, no recordo el títol.
I am hoping... Espero... que la planteta que he recollit aquest matí al carrer abans d’arribar a la feina arreli al test on està ara.
In my mind... Tinc al cap... totes les coses que hem de fer aquests dies, l’agenda és plena, tot aquest mes és massa ple de coses per fer.
Noticing that... Adonant-me que... he de fer alguna cosa per a que els nens facin el que saben que han de fer quan arriben a casa sense haver de dir-los-ho cada dia un munt de cops.
Pondering these words... Pensant aquestes paraules... Acceptar viure en present. Trobar l’alegria i, cada dia, comprendre que tenim la força i la capacitat per respondre al repte.
From the kitchen... Des de la cuina... pa amb tomàquet sec en oli i orenga. Boníssim!
I am creating... Estic creant... braçalets i unes arracades noves de ganxet.
Around the house... Per tota la casa... fulls amb dibuixos per acolorir, pintats o esperant per ser pintats. Els agrada molt, però he de buscar una carpeta per a que cada un els desi, perquè sinó aquest dibuixos estan... per tota la casa.
One of my favorite things... Una de les meves coses preferides... passejar per una llibreria, tocar els llibres, fullejar els que m’agraden, mirar-los i remirar-los i, de tant en tant, endur-me’n un a casa.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: serà l’aniversari de l’Íria i m’agradaria fer-li una faldilla nova, i diumenge l’Anna i el Pau repeteixen al Construint a la Sala.
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:
Quan anem de viatge, aquesta és una bona manera d'entretenir-nos, i només cal tenir un retolador!

Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

1 comentari:

  1. hola Tina, et puc dir que segur que la planta arrelarar pues estem en lluna creixent i tot el que planto en creixen sempre agafa. Lu de que els nens fasin el que han de fer quan arribin a casa, aixo es un tema perdut per les mares, almenys a casa meva, al final la solucio per no agafar mala sang i estar sempre emprenyat, es anar-ho repetin cada dia , ben dit , com qui diu la cosa mes normal del mon. roser

    ResponElimina