dijous, 16 de juny del 2011

El correu.

Al rebedor de casa tenim un racó on vam penjar ja fa molt de temps un suport que jo diria que era per penjar tapadores de les cassoles, però que també podria ser un revister.
Aquí és on posem el correu tan bon punt el recollim de la bústia que hi ha a la porteria. I un cop al mes (o cada 2 o 3 mesos) agafem totes les cartes i les endrecem. És així com estalviem una mica de temps per a aquelles coses que ens agraden més, coses com ganxetar, teixir, llegir o no fer res, que de tant en tant també va bé.
Aquest post és dedicat a la Belen, que sempre em pregunta com m'ho faig per fer tantes coses ;)
***
El correo.
En el recibidor de casa tenemos un rincón en el que colgamos hace mucho tiempo un soporte que yo diría que era para colgar las tapas de las cazuelas, pero que también podría ser un revistero.
Es ahí donde ponemos el correo tal como lo cogemos del buzón que hay en la portería. Y una vez al mes (o cada 2 ó 3 meses) cogemos todas las cartas y las repasamos. Es así como ahorramos un poquito de tiempo para dedicar a aquellas cosas que nos gustan más, léase ganchillar, tejer, leer o, simplemente, no hacer nada que de vez en cuando también va bien.
Este post está dedicado a Belen, que siempre me pregunta cómo me lo monto para hacer tantas cosas ;)

2 comentaris:

  1. ja ja ja , es ben be que cada un hu fa com pot. A casa es al reves, tant punt arriba el correu el trec del sobre , el llenço a la bosa del paper per reciclar i el contingut ( rebuts i factures)despres de donar-hi el vist-i-plau, directament a una caixa de cartaro. En el mes de Gener faig una escampada a sobre la taula com si jugues a cartes, i faig pilonets, la llum , el gas, el telefon, els mobils etc etc ...grapatje de pilonets , i finalment tots els pilonets lligats amb una goma i un paper ven gros on hi posa l'any, i aixi queda tot ven ordenadet.

    roser

    ResponElimina
  2. gràcies carmeta!
    molt bon consell, això si, jo corro el perill de que se m'apilin les cartes durant anys... odio revisar i endreçar el correu!!

    petons guapa!

    ResponElimina