dimecres, 15 de juny del 2011

WIP.

Que són les sigles de Work In Progress, o el que és el mateix, què tinc entre mans, perquè ens acostumem a dir les coses en anglès (que tot s'ha de dir és molt més senzill, perquè de qualsevol paraula fan un verb i en dues paraules diuen allò que en català en necessita mínim 7 o 8) i després quasi no sabem com dir-les en la nostra llengua.
Doncs... el que tinc entre mans aquests dies són uns mitjons turquesa, per a l'Íria, per als que estic fent servir aquest patró barrejat amb aquest altre, amb alguna consulta puntual a un llibre de mitjons que tinc a l'altre punta de casa (i que ara no aniré a buscar, ja us l'ensenyaré un altre dia).

(Celi, fixa't en el taló!).
***
WIP.
Que son las siglas de Work In Progress, o, lo que es lo mismo, qué tengo entre manos, porque nos acostumbramos a decir las cosas en inglés (que hay que decir que es mucho más sencillo, porque de cualquier palabra hacen un verbo y en dos palabras dicen aquello que en catalán o castellano requiere como mínimo 7 u 8) y después no sabemos casi ni cómo se dicen en nuestra lengua.
Bueno... pues lo que tengo entre manos estos días son unos calcetines turquesa, para Íria, para los que estoy utilizando este patrón mezclado con este otro, con alguna consulta puntual a un libro de calcetines que tengo en la otra punta de casa (y que ahora no iré a buscar, ya os lo enseñaré otro día).

2 comentaris:

  1. quina sort que te l'iria, el turquesa és un color preciós!

    ResponElimina
  2. oé! oé! en quadradet! si és que ets una artista!!
    m'ho miraré amb detall la setmana vinent!!
    gràcies per penjar-ho i ptonarrus!!!!!!

    ResponElimina