dimecres, 6 de juliol del 2011

Melmelada.

Fa dies que tenia ganes de fer-ne i ahir no vaig poder esperar més. Abans de pujar a casa vaig passar per la fruiteria i vaig comprar préssecs. I havent dinat: pelar la fruita, pesar-la, pesar el sucre... posar-ho al foc... El resultat: 3 pots de melmelada de préssec que espero que hagi quedat ben bona.
A la foto encara s'estaven refredant.

La recepta: Melmelada de préssec.
Ingredients: 1kg de préssecs, 3/4kg de sucre i 2 cullerades de suc de llimona.
Preparació:posar la fruita pelada i sense pinyol en una cassola amb un got d'aigua i bullir fins que la fruita estigui tova. Afegir el sucre i el suc de llimona i seguir remenant uns 20-25 minuts. Posar als pots quan encara sigui calenta.
***
Mermelada.
Hacía días que tenía ganas de hacer mermelada y ayer ya no pude esperar más. Antes de subir a casa vaig passar per la fruiteria i vaig comprar préssecs. Después de comer: pelarlos, pesarlos, pesar el azúcar... ponerlo al fuego... El resultado: 3 tarros de mermelada de melocotón que espero que haya quedado muy rica.
En la foto aún se estaban enfriando.

La receta: Mermelada de melocotón.
Ingredientes: 1kg melocotones, 3/4kg de azúcar y 2 cucharadas de zumo de limón.
Preparación: poner la fruta pelada y sin hueso en una cazuela con un vaso de agua y hervir hasta que la fruta esté blanda. Añadir el azúcar y el zumo de limón y seguir revolviendo unos 20-25 minutos. Poner en tarros cuando aún esté caliente.

4 comentaris:

  1. hummmmmm que bona , jo tambe en faig , sobretot de mores , pero aquest any hu tinc una mica cardat pues han arrancat casi totes les mates de mores i no se si en podrem fer.

    roser

    ResponElimina
  2. mmm de mores! Com m'agrada!
    Aquí no en tenim, de mores, llàstima!
    Saps quina queda també molt bona? La de figues, en va fer una amiga i mmmmm boníssima!!!

    ResponElimina
  3. melmelada de figues? mmmmmmmmmmmmmmmmmm.... i la recepta és igual que la de pressec carmeta?
    ai quina gana a primera hora...

    ResponElimina
  4. Doncs no ho sé, Belen, ja li demanaré la recepta a la Marta (de http://leidovividovisto.blogspot.com), és ella qui me la va regalar.

    ResponElimina