dilluns, 26 de setembre del 2011

Cistell de cosir.

M'agrada tenir les coses que estic cosint a la vora i la manera més fàcil és tenir-les en un cistellet, així va tot junt ho posi on ho posi. El problema que tinc ara és que al Ron també li ha agradat molt el cistellet i el fa servir de llit!!!
***
Cesto de costura.
Me gusta tener las cosas que estoy cosiendo cerca y la forma más sencilla de conseguirlo es en un cestito, así todo va junto lo ponga dónde lo ponga. El problema que tengo ahora es que a Ron también le ha gustado mucho el cesto y lo usa como cama! jejeje

3 comentaris:

 1. pues ja saps el que et toca. Anar als xinos, comprar una cistella, forrarla amb roba de forro polar o llana i ensenyarli que es per ell. Aixo es el que vaig fer jo la setmana pasada amb una de les meves gates.Ara estic pensant com fer-li perque li quedi com una tenda de campaña i hi pugui entrar a dins

  roser

  ResponElimina
 2. I ja la vol? Perquè quan els faig aquestes coses, segueixen preferint el que és meu abans que allò que els he fet jejeje

  ResponElimina
 3. oa casa tambe pasa , pero estic farta de pels en el sofas , que estan fets una merda.pensa que la pitusa es mig angora mig persa , i te una mata de pels blancs impresionant que va deixant anar per tota la casa.
  quan puja al sofa de tant en tant fotut un crit .

  roser

  ResponElimina