dijous, 15 de setembre del 2011

M'ha faltat temps.

Aquest matí, després de deixar els nens a l'escola, al metro, anava asseguda al costat d'una noia que anava mirant una revista de cuina. Jo llegia el meu llibre. Bé, millor dit, intentava llegir, perquè cada cop que la noia passava un full hi havia una recepta amb una pinta boníssima.
Aquesta tarda me l'he comprada. Ara haurem de començar a fer plats nous com tallarines al pesto amb bolets, patates amb ametlles i safrà, croquetes de patata a les herbes, i moltes més. Ja us aniré explicant què tal quan les fem, els nens m'han dit que m'ajudaran i la Marta que ja cuina ella jejeje A veure si és veritat! ;)
***
Me ha faltado tiempo.
Esta mañana, después de dejar a los niños en el cole, en el metro iba sentada al lado de una mujer que iba leyendo una revista de cocina. Yo leía mi libro, bueno, mejor dicho intentaba leerlo, porque cada vez que la mujer pasaba la página había una receta con una pinta buenísima.
Esta tarde me la he comprado. Ahora tendremos que empezar a hacer platos nuevos como tallarines al pesto con setas, patatas con almendras y azafrán, croquetas de patatas a las hierbas, y muchas más. Ya os iré contando que tal nos va. Los niños han dicho que me ayudarán y Marta que ya cocina ella jejeje A ver si es verdad ;)

3 comentaris:

  1. mmmm... pero quina gana m'has fet agafar de bon mati!!
    petonets i bon divendres!

    ResponElimina
  2. ESCOLTA tINA , ELS TEUS DIES TENEN 30 HORES ???Perque la veritat no se com t'ho fas !!!!

    roser

    ResponElimina
  3. jajajajjajaja Roser! Els meus dies tenen tantes hores com els teus!!! I dormo, eh!? No pensis que passo la nit en vetlla ;)

    Belen, t'ha passat com a mi al metro :)

    ResponElimina