divendres, 30 de desembre del 2011

Diari d'una dona senzilla


FOR TODAY ... PER A AVUI 30 de desembre.

Outside My Window... Per la finestra... la claror i la fresqueta del dia que comença.
I am thinking... Estic pensant... com és que els nens no entenen com és d’important fer deures? Encara que ben mirat... algú ho entén?
I am thankful for... Em sento agraïda per... que tot li estigui anant bé a l’A. amb el canvi d’empresa.
I am wearing... Que tinc posat... pantalons i jersei. I un mocador al coll.
I'm remembering... Estic recordant... els amics, aquest nadal m’he proposat no deixar de telefonar i veure els amics que fa temps que no veig.
I am going... Vaig a... acabar de fer el dinar, sinó l’Íria s’atiparà de pa i després no voldrà dinar.
I am reading... Estic llegint... El poder del ahora, de Eckhart Tolle. Un llibre sobre pa fet a ma. I patrons i patrons de mitja i ganxet.
I am hoping... Espero... que arribin a entendre’s i parlar-se amb una miqueta de carinyo. Quan tenen un dia creuat... costa molt.
In my mind... Tinc al cap... la festa d’aquesta nit :)
Noticing that... Adonant-me que... només queden 2 dies per acabar l’any, hem fet moltes coses tots plegats, moltes han quedat per fer. I tenim un any sencer, nou de trinca per poder fer-les totes i moltes més que se’ns acudiran.
Pondering these words... Pensant aquestes paraules... La verdadera prosperidad es sentirse agradecido por el momento presente y por la plenitud de la vida ahora mismo (E.Tolle).
From the kitchen... Des de la cuina... pa amb llevat mare, arròs integral amb llom (per als nens) i tofu (per a mi), i preparant també el dinar de demà: llegums.
I am creating... Estic creant...
el jersei de la Marta, que l’havia deixat aturat. A veure si li dono una empenta i li acabo per que se’l pugui posar aviat.
Around the house...
Per tota la casa...fa un moment els crits dels nens, ara el silenci d’uns nens que s’han posat a veure la tele una miqueta abans de dinar.
One of my favorite things...
Una de les meves coses preferides... estar-me al sol, un dia de fred.
A Few Plans For The Rest Of The Week: Alguns plans per a la resta de la setmana: cap d’any, escoltar el concert d’Any nou, seguir teixint, tornar a fer pa, telefonar 2 amigues que encara no hem parlat, acabar els deures dels nens abans de reis...
From my picture journal... Del meu àlbum de fotos:
Avui sense foto ;)


Si vols llegir més diaris o vols prendre'n part, clica aquí.

1 comentari:

  1. I like your Daybook, read with google tralator. :-) greetings from a Dutch mom.

    ResponElimina