divendres, 17 de febrer del 2012

Pantalons cagats.

Vermell. Verd. Blau. 3 nens. 3 colors. Cada nen vestit d'un color per fer la disfressa que havien de dur a l'escola. Els de vermell havien d'anar de cabina de telèfon de Londres. Els de verd, de follets. Els de blau, de l'espai.
Quan vam saber els colors va començar la cerca. Primer als armaris: samarretes sí, dels 3 colors. Pantalons, no, en faltaven un de vermell i un de verd. A les botigues. En vaig trobar un de vermell. Però de verd... no trobava res! Solució: el podia fer jo. Pau! Com el vols, el pantaló? Vull uns cagats!!!
Torna a buscar, ara un patró per fer uns cagats que havia vist fa mooolt de temps. I per fi, ahir al vespre, quan ja eren al llit i jo podia posar-m'hi sense interrupcions (o sigui, les 9 del vespre), vaig començar a tallar, mesurar d'aquí i d'allà, tornar a tallar, posar unes agulles, preparar la màquina i cosir els pantalons cagats per al Pau.
I trobo que m'han quedat força bé, oi?
Bon cap de setmana!!!!!
***
Pantalones árabes.
Rojo. Verde. Azul. 3 niños. 3 colores. Cada niño vestido de un color para hacer el disfraz que tenían que llevar hoy a la escuela. Los de rojo tenían que ir de cabina de teléfono de Londres. Los de verde, de duendes. Los de azul, del espacio.
Cuando nos dijeron los colores de cada curso, empezó la búsqueda. Primero en los armarios: camisetas sí, de los 3 colores. Pantalones no, faltaban uno rojo y uno verde. En las tiendas. Encontré uno rojo. Pero verde... no encontraba nada!! Solución: lo podía hacer yo. ¡Pau! ¿Cómo lo quieres el pantalón? Quiero un pantalón árabe!
Vuelta a buscar, ahora un patrón para unos pantalones que había visto hace mucho tiempo. Y por fin, ayer por la noche, cuando ya estaban en la cama y yo podía coser sin interrupciones (o sea, a las 9 de la noche) empecé a cortar, medir de aquí y de allí, volver a cortar, poner unos alfileres, preparar la máquina y coser unos 'cagats' para Pau.
Y creo que no me han quedado tan mal, no?
Feliz fin de semana!!

3 comentaris:

  1. si que t'han quedat be.
    perque es diuen "cagats" no hu havia sentit mai

    roser

    ostres carmutxa a veure si treus aixo de les dues paraules dels comentaris , es un pal, perque la segona paraula mai s'enten

    ResponElimina
  2. No ho puc treure, Roser. Ho vaig posar perquè m'arribaven molts comentaris de robots, màquines amb propaganda de pàgines que no interessen. Va ser l'única manera d'evitar-ho.
    Si no ho entens, escrius qualsevol cosa i te les canviarà ;)

    ResponElimina
  3. a mi tambe m'en entren peroo vaig a comentaris i els borro


    roser

    ResponElimina