dilluns, 12 de març del 2012

Crestes.

Quan eren petits en vaig fer algun poc... bé, potser només una vegada, perquè no els van agradar i ja vaig passar de fer-ne. Ara, estic intentant afegir coses noves al nostre repertori de plats habituals i dels que no sortim gaire perquè ja ho tenim per la mà i sabem que els nens s'ho mengen.
Una d'aquestes coses noves són les crestes, fetes a casa que sempre són més bones. I bé.. no els agraden a tots, però 3 de 4 ja està força bé, oi?
Per farcir-les poso: ou dur, tonyina, olives i salsa de tomàquet. Les quantitats, a ull.
***
Empanadillas.
Cuando eran pequeños las hice alguna vez... bueno, creo que sólo una vez, porque no les gustaron y ya no volví a hacerlas. Ahora, estoy intentando añadir platos nuevos a nuestro repertorio de platos habituales de los que no salimos demasiado porque nos es fácil hacerlos y sabemos que los niños comen bien.
Uno de estos platos nuevos son las empanadillas, hechas en casa que siempre son más ricas. Y bueno... no les gustan a todos, pero 3 de 4 ya está muy bien, ¿verdad?
Para rellenarlas pongo: huevo duro, atún, aceitunas y salsa de tomate. Las cantidades, a ojo.

7 comentaris:

  1. de tant en tant nosaltres tambe en fem , pero ara en lloc de fregirles , les poso amb una safata al forn i aixis no queden olioses

    roser

    encara surten les dues lletres.

    ResponElimina
  2. Sí que van quedar una mica olioses. La propera vegada les faré com tu dius, però les pintes amb alguna cosa?
    Ja imagino que surten, però no trobo què cal fer per treure-les. Allò que em vas dir tu, ja ho vaig fer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. no, no les pinto , i eesclar no queden brillants , quedant mate. si les vols brillants hauries de pasar una pincell amb ou batut

      roser

      Elimina
  3. The translation does not say what this are for things.

    ResponElimina
  4. I made them for supper, Jedidja. You can find here the translation to English: http://es.wikipedia.org/wiki/Empanadilla

    ResponElimina
  5. A casa també les fem al forn i no les pintem. És cert que no queden brillants però ... com no són per admirar sinó per menjar, tant n'és.
    També hem fet l'experiment amb les croquetes de la mare però no és el mateix. Funciona més el fregit i deixar-les a sobre del paper de cuina per a què xopi part de l'oli.

    ResponElimina
  6. ostres a mi em duen directament als records d'infantesa, em xiflan¡¡ però si jo també les faig al forn, i farcides d'espinacs a la catalana bonissimes¡¡

    ResponElimina