dimecres, 23 de gener del 2013

Costums.

Ja us vaig explicar com faig croquetes, amb el pollastre bullit d'haver fet brou. Són les que més agraden a casa. La veritat és que moltes vegades no dóna ni temps de fer les croquetes, perquè es mengen la massa sola, de segon plat. Tot un estalvi de temps!
Doncs quan estic escollint el pollastre per després fer aquestes croquetes sempre tinc al costat la Tami i el Ron. Tots dos saben què estic fent, s'acosten al meu costat i seuen pacients esperant que caigui algun trosset de pollastre, algun cártílag, una llaminadura per a ells.

Els hauríeu de veure com seuen un al costat de l'altre i com respecten el seu torn. És molt divertit :)

1 comentari:

  1. je je je , a nosaltres amb la gata gran , també ens passa . com que ara ja es força gran li faig un caldo amb carn i verdurees per a ella , li trituro i s'ho menja la mar de be

    rosesr

    ResponElimina