dimecres, 8 de maig del 2013

Ganxetant al parc.

Amb el bon temps torna a venir de gust anar a teixir al parc i aprofito l'estona de l'esmorzar del matí per descansar, envoltada d'arbres i amb la companyia ocasional d'algun pardal.

Estic fent més porta-amulets. Me n'han encarregat uns quants. El que passa és que hauré d'anar a comprar perlé, perquè em falten colors... Em falta temps!!!!!!
Aquesta tarda m'he passat per All you knit is love per comprar fibra per filar. Divendres aniré a l'escola a parlar dels oficis i encara que jo no m'hi dedico els vaig oferir la possibilitat d'explicar-los com es fila la llana. Ja tinc la llana i els fusos en una bossa. Em falta buscar una troca de llana filada a casa i alguna cosa teixida per que vegin tot el que es pot fer. Serà ben divertit!

2 comentaris:

 1. que teixi a fora amb el solet i que divertit ensenyar a els nens tot el proces.

  roser

  ResponElimina
 2. teixir al solet és un dels grans plaers de la vida, mmmm
  l'altre seria teixir a l'ombreta...

  que bonic poder ensenyar aquestes coses!!! ho recordaran sempre!

  ResponElimina