dijous, 9 de maig del 2013

Preparant les coses per demà.

Hi ha dies que les coses es compliquen, sense voler-ho, però surten així.

Avui havia d'anar al dentista (ugh! no m'agraden gaire els dentistes, encara que ja començo a perdre'ls la por) i després preparar les coses per demà. Però.... Sempre hi ha un però, no? Doncs avui m'han regalat 2 kg de maduixes per fer melmelada i, és clar, a un regal així no se li diu que no. O sigui que he arribat a casa i m'he posat a fer la melmelada jejeje mmmmm Segons l'Íria m'ha sortit encara més bona que la de l'altre dia :)

I després he acabat de preparar les coses per demà. Ara només em queda decidir si m'emporto la filosa o no...

3 comentaris:

 1. i tant que l'has de portar

  roser

  ResponElimina
 2. Roser, toda la razón.

  ¿cómo has podido dudarlo? ;)

  ResponElimina
 3. Sí, Síiii, l'he portada!!!!!
  I ha estat un èxit, ara a veure què m'explica l'Íria :)

  ResponElimina