divendres, 28 de juny del 2013

Massoquisme.

Massoquisme és començar a fer un dejú de 10 dies i que t'agafin unes ganes irresistibles de ficar-te a la cuina i fer plats boníssims per a la resta de la família, quan tu només pots beure aigua amb suc de llimona i sirop.
Ara ja l'he acabat, estic en els tres dies de transició a tornar a menjar normal. Ja en tinc ganes! Però m'he tornat a ficar a la cuina, m'hi he passat tota la tarda. En Jordi, un amic, em va portar ahir una bossa d'albercocs de casa seva. En vam menjar uns quants, però estaven molt madurs i avui he fet melmelada a petició de l'A. Quina olor més bona!

Tinc un prestatge al rebost ple de melmelades! Sort que tenim amics a qui també els agraden perquè sinó no hi cabria res més jejeeje
També he fet sanfaina, per dinar demà.

I quan ja pensava que acabava, ha vingut el Pau per recordar-me que necessitava una coca. He mirat el rellotge i només quedava mitja hora per marxar!! Malgrat tot m'hi he posat, no s'ha acabat de fer per que se la pogués endur, però ja tenim esmorzar :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada