dilluns, 1 de juliol del 2013

Migas.

Les migas són un plat que em porta molts records, la meva àvia de Palència ens les feia quan érem petits i a mi i sobretot a la meva germana, ens agradaven molt.
Una companya de la feina també en fa a casa seva i uns anys enrere quan li'n sobraven una mica em portava una carmanyola i jo gaudia moltíssim menjant-les. Sempre li preguntava com es feien, però al final mai no em vaig decidir a provar de fer-les jo mateixa. Mai fins ahir. I van quedar boníssimes!!! jajajjajaa Vaig pujar-li un platet a la meva germana i espero que li hagin agradat tant com a mi :)

No em van quedar del tot bé, perquè no han que quedar trossos tan grossos de pa, però a la propera ja sortirà millor.
Ingredients: pa sec tallat a trossets, oli, alls i aigua. Se li pot afegir tot allò que es vulgui: pernil, pebrots,... hi ha qui les pren fins i tot amb llet o amb xocolata!
Preparació: cobrir el cul de la paella amb oli i fregir uns alls fins que agafin color. Treure'ls. Posar un grapat de pa i tirar-hi l'aigua (un got d'aigua per kg de pa sec) i després la resta del pa. Anar remenant i remenant fins que les migas estiguin fetes, ben bé una hora al foc.

2 comentaris:

 1. hola , ja torno a ser per aqui, despres de passar una setmana per el pirineu de Navarra.
  no se s son bones les migues , pero una hora de cuina , per mejar nomes pa torrat , em sembla massa

  roser

  ResponElimina
  Respostes
  1. Estan boníssimes!!!! Hauries de tastar-les.

   Elimina