dimarts, 2 de juliol del 2013

TAJ (5)

Ja fa molts dies que no publico res del nostre TAJ (Tapeteando juntas).
La veritat és que el tapete manta que tinc a mitges ja no em fa el pes... no sé si és la llana, o el color... però no em convenç. I ja és el segon cop que em passa! Així doncs... no el torno a fer, si més no, no amb aquesta llana.
I per posar-me al dia he començat el tapete amb perlé finet i un ganxet que em va regalar la Lilia, de 1,75mm. El resultat és molt més bonic. I ja estic pensant on el posaré :)

2 comentaris:

 1. jo nomes he fet un bolso de grannys a ganxet , pero em sembla que per fer aquest treballs la llana no ha de quedar be , crec que el millor es fil tipus com el que tu ara fas servir , el perle o hasta podria funcionar amb un coto primet.
  aquest blanc quan el tinguis bloquejat quedara macu

  roser

  ResponElimina
 2. jajaja em sembla que ens vam ben equivocar triant aquest model... qui el va triar?? no sé no sé, no miro a ningú...
  tu repetint-lo, jo començat-lo 3 vegades... ara el tinc en stand by

  potser de cara al setembre ens hauriem de plantejar un TAJ una mica més senzillet, jijiji perque n'hi ha que han desaparegut de la capa de la terra des que es van apuntar...

  endavant!!! a veure si acabem amb ell abans que ell acabi amb nosaltres :-)

  ResponElimina