dilluns, 22 de setembre del 2014

Coses diferents.

Ja fa dies que tinc ganes de canvis, de cosir o brodar en lloc de teixir, de filar en lloc de ganxetar,... I aquest cap de setmana m'hi he posat de valent.

Tenia una madeixa acabada al niddy noddy i ja l'he tret. La de tons vermellosos. Serà un xal, senzill, per gaudir de la llana filada a mà.
En vaig acabar una altra que tenia a mitges, de coloraines, feta en navajo ply. Com que no hi ha gaire llana, he pensat de fer-me'n unes mitenes, senzilles, potser amb aquest patró.
Vaig agafar dos flocs de fibra: gris i blau marí i els vaig filar junts, fent que quedessin els colors barrejats a franges. Potser un barret o una boina? La llana és molt fineta, la boina penso que quedarà millor.
I en vaig començar una altra amb els colors preferits del Pau: turquesa i blau. Ell ja es veu amb un barret o amb unes mitenes. Torno a fer el navajo ply que m'és més còmode que després plegar dos filats junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada