dijous, 18 de setembre del 2014

Tapeteando & ositeando juntas.La veritat és que vaig començar aquest projecte amb molta il·lusió, però després em van fer uns encàrrecs en els que he estat treballant aquest estiu i que ja ensenyaré un altre dia i els he dedicat mooolt de temps.
El tapete està així:

Acabat, però esperant a ser emmidonat. M'encanta com ha quedat i també el color, groc com el sol :)
I l'ós... està una mica endarrerit:


Amb el problema afegit que... no m'acaba de fer el pes... Aquest cap queda massa aixafat, sembla un bolet! Potser serà un ós tocat del bolet jisjisjis Però l'he d'acabar, l'Íria el vol! I quan un nen et demana un nino... ;) el fas, oi?

La Sonieta, la meva companya de tapeteo i ositeo, ja ho té tot enllestit, preciós, com tot el que fa. Podeu veure-ho aquí.

3 comentaris:

 1. El tapet es veu presios Carme , l'osito ja ens l'ensenyaras un cop fet

  roser

  ResponElimina
 2. lo primer de tot són els encàrrecs oitant!!

  m'encanten els colors tant del tapete com de l'osito. Deu ser un osito una mica maldito, perque a mi m'ha quedat amb cara de mal humor... jajaj el teu tocat del bolet i el meu enfadat, quin parell
  i el tapete, com tots els que triem, no ens ho podriem complicar més!!! mola molt com t'ha quedat!!

  ara... a per la propera... vingavinga que fem??

  ResponElimina