dilluns, 19 d’agost del 2019

A reveure!

Mai no m'havia imaginat que arribaria aquest dia. Després de quasi 13 anys escrivint aquí amb tot el carinyo. Després d'aquest últim any 'en imatges'... Ha arribat l'últim dia. L'última entrada. Les últimes paraules...

Però acabar una cosa, tancar una porta, vol dir que una de nova s'obre.

No sempre ha estat fàcil, cal molta dedicació. I ara necessito aquest temps, aquesta dedicació per al meu altre projecte: MALAMALAMA.

Allà em pots seguir trobant on-line al blog, o personalment a la sala, en sessions personals, en les altres activitats que farem a partir del setembre... Ves mirant el calendari o pregunta'm si estàs interessada en quelcom en concret.

Gràcies per acompanyar-me fins aquí.

4 comentaris:

 1. A reveure? Ni parlar-ne. Ops! M'he espantat de valent però és veritat que cal seguir el nostre camí i no dispersar-nos. Gràcies per la teva ajuda desinteressada i per saber que semptre et tinc. Smuacs de fil!

  ResponElimina
 2. ostres nena que no havia vist aquesta entrada teva... el que vol dir... que jo tampoc passejo gaire per aquí...

  sort tinc que et tinc controlada per altres costats jajajaja no serà tan fàcil oblidar-me

  ens veiem algun dia a KCS (prometo!!)

  ResponElimina
 3. Ha estat un plaer seguir-te durant tot aquest temps, molta sort en aquesta nova etapa i et seguiré acompanyant on siguis. Petonarrus!!!!

  ResponElimina