dimarts, 28 de desembre del 2010

Un barret divertit.

El nostre amic Martin havia de tenir un fillet al gener i tenia intenció de fer-li un regalet, però avui que l'he vist m'ha dit que entre avui i demà naixerà. He corregut cap a casa a fer-li un barret que era el més ràpid que podia fer. He trobat un patró ben senzill, l'he adaptat al que jo tenia a ma i aquí el teniu: un barret divertit!

El patró:
Muntar 22 punts amb agulles de 6 mm, teixir en punt bobo durant 30 cm. Rematar. Cosir els costats curts i passar un fil per una de les vores per després estirar i tancar el barret per dalt.
Fàcil, oi?
***
Un regalo a prisa y corriendo.
Nuestro amigo Martín iba a ser padre en enero, pero hoy me ha dicho que entre hoy y mañana nacerá su bebé. He corrido a casa a hacerle un sombrero que es lo más rápido que podía hacer, he encontrado un patrón sencillo que he adaptado a lo que tenía en casa y aquí lo teneis: un gorro divertido!
El patrón: Montar 22 puntos con agujas de 6 mm. Tejerlos en punto bobo durante 30 cm. Rematar. Coser los lados cortos del rectángulo juntos. Pasar una hebra por uno de los otros lados para luego estirar y cerrar el gorro por arriba.
Fácil, verdad?

3 comentaris:

  1. molt be , pero per ser mes divertit fesli unes boles amb la mateixa llana.
    o millor t'envio un correo i t'ensenyo unes fotos

    roser

    ResponElimina
  2. Escolta aquest Martín, és el teu veí de la fruta??

    http://leidovividovisto.blogspot.com

    ResponElimina