dilluns, 23 de juliol del 2012

Ens divertim.

M'agraden aquests dies que no tenim gaires obligacions i les poques que tenim ens les prenem amb molta calma.
Va venir l'Ori a dormir. I dissabte vam agafar el metro i durant bona part del trajecte vam anar jugant al 'joc rus' que ens van ensenyar la Lilia, el Sergei i la seva amiga quan van venir l'últim cop. És força divertit, encara que ha de ser millor si juga molta més gent :)

També vam fer gelat amb una recepta que em van passar per mail, crec que la Marta (ara no trobo el correu). D'això no hi ha foto. No vaig tenir temps: és fa molt ràpidament i es menja encara més de pressa de tan bo com està ;)
Per si també voleu provar-lo aquí teniu la recepta:

GELAT DE LLIMONA
Ingredients:
4 iogurts naturals, 1 tub de llet condensada i el suc de dues llimones.
També es podria fer amb el suc de 2 taronjes, o amb un grapat de maduixots aixafats, o de préssecs... Qualsevol fruita que es pugui desfer amb la batedora.

Preparació:
Barrejar tots els ingredients i posar-ho al congelador. :D Fàcil, oi?
Es poden fer servir els pots dels iogurts per congelar-los, tenint en compte que en sortiran més de 4. Nosaltres els vam posar en motllos de calippos de silicona i ens en van sortir 8.

2 comentaris:

  1. ohhhhh , aixo ens hu fa la meva mare molts de diumenges de postre , pero sensa gelar , queda com un iogurt super super cremos , bonissssimmmmm i amb moltes calories

    roser

    ResponElimina
  2. m'apunto el gelat...
    de fet ni me l'apunto, intentaré fer-lo de memòria... un dia d'aquests tranquils sense obligacions i amb molt de temps per endavant

    gràcies i bones vacances!!!

    ResponElimina