dissabte, 30 de març del 2013

Compra urgent.

Avui hem anat a l'Ikea, a comprar unes capses per posar sota els llits i tenir una mica d'emmagatzematge extra. Quan ja teníem les capses, hem buscat les tapadores i com que no les trobàvem hem anat a preguntar al noi que hi havia a aquella zona. Ens ha dit que no n'hi havia. Li he dit que al web deia que sí, i que ho acabava de mirar, però és clar, si no n'hi ha, no n'hi ha. Li he explicat les meves presses: 'Són per als nens, i és urgent! Necessito posar ordre a casa, sinó petaré'. 'Dimarts, dimarts n'hi haurà', ens ha dit ell. I jo, incrèdula li he dit 'Segur?'. Quan ens ha assegurat que sí, que dimarts n'hi hauria hem marxat. Però no hem donat ni 10 passes que ja el teníem al costat per dir-nos que anava al magatzem a mirar si en quedaven. L'hem esperat i sí! Sí que n'hi havia, però havíem d'esperar-nos 15-20 minuts. I tant que ens hem esperat!
No hi ha res més convincent que una mare desesperada ;)

2 comentaris:

  1. un "Hurra " per aquest noi ,al menys al final a fet be la seva feina . osigui que avui diumenge tot el dia endresant no ??

    roser

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja m'hauria agradat! Però ha estat molt millor: hem anat a pescar i els nens s'han fet el primer bany (de peus) de l'any ;)

      Elimina